dummy

Stúdió vagy szabadtér?

A zenekari fotózás koncepciótól függően történhet stúdióban, vagy szabadtéren. A zenekarok általában jobban kedvelik a stúdiót, számomra viszont sokkal inspirálóbb a szabadtéri fotózás, szemben a stúdió sterilségével. Sokkal kreatívabban el lehet helyezni a zenekar tagjait a térben és az okosan megválasztott helyszín is jóval több lehetőséget kínál. Természetesen mindkét lehetőség igénybe vehető.

A fotózás előtt mindig ragaszkodom egy személyes találkozóhoz, ahol picit megismerhetem a zenekart, kialakul bennem róluk egy kép, ami nagyban segít a munkám során. Ugyanezen okból mindig kérek hanganyagot is. Nagyon fontos, hogy tisztában legyek az általatok képviselt stílussal, mert egészen más elgondolással állok egy jazz formáció és máshogy egy metal zenekar promóciós fotózásához.

A promóciós vagy image fotók készítése áll hozzám a legközelebb, hiszen ezek adnak igazi arculatot egy zenekarnak természetesen az egyéb design (pl. logó) mellett. Az elkészült fotók magas szintű utómunkázáson esnek át. A színvilág, kontraszt, stb. beállításai mellett lehetőség van bármilyen korrekcióra, retusálásra, akár háttércserére is, a kialakított koncepciónak megfelelően.

zenekar fotózás

Legújabb fotók

zenekari-fotozas
Dark Rouge Park

2018

zenekari-fotozas
Hear Me Out

2017

zenekari-fotozas
Bioloop Exclusive

2016